Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 14 dagen, na ontvangst van je product, bij ons melden. De artikelen dienen in originele staat en verpakking te zijn (indien redelijkerwijs mogelijk). SALE items mogen geretourneerd worden.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Het is vanuit hygiëne oogpunt niet mogelijk om oorbellen te retourneren.

Kosten voor het retourneren

Kosten voor retour zenden zijn voor eigen rekening.

Terugbetaling

Producten kunnen geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst van de items mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U kunt ons een bericht sturen als dit van toepassing is naar rulyjuwels@gmail.com

Wanneer de retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag binnen 48 uur teruggestort

 

Instructies retourneren

Stuur de artikelen compleet (incl. alle accessoires behorende bij het artikel) en, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele, onbeschadigde verpakking en een volledig ingevuld retourformulier retour.

 

Handige tips

Om je retour zo snel mogelijk te verwerken is het handig om de volgende tips op te volgen.

• Zorg ervoor dat het artikel goed ingepakt is zodat deze niet kan beschadigen door transport.

• Gebruik bij voorkeur dezelfde verpakkingsmaterialen waarin wij het product naar u hebben verstuurd.

• Plak in geen geval stickers op de product verpakking.

• Schrijf in geen geval op de product verpakking.

 

Brievenbus pakketje

Wij raden je aan om altijd met Track and Tracé te versturen. Maak op de PostNl of DHL site een verzendlabel aan. Breng het pakket naar het afgifte punt. Daar ontvang je een kenmerk (barcode) als bewijs waarmee je aan kunt tonen dat het pakketje is terug gestuurd. Bewaar deze code goed, mocht je retour onverhoopt kwijt raken bij het postbedrijf.

 

Alle bestellingen worden geleverd met DHL. Is uw bestelling vertraagd of kwijt geraakt dan zijn wij hier niet aansprakelijk voor. 

 

Afhandeling van de retourzending

Zodra het retour gestuurde artikel bij ons is verwerkt, ontvang je hierover automatisch bericht. Wij streven ernaar om je retour binnen 48 uur na ontvangst van het pakket af te handelen. SALE items mogen geretourneerd worden.

Retourformulier