Bij Ruly Jewels kan je je bestelling op verschillende manieren betalen.

 

iDeal
Met iDeal kan je veilig en vertrouwd betalen. Onze iDeal betalingen worden via het betaalsysteem Mollie geregeld. 

 

Paypal

Paypal is een veilige manier om te betalen. Je koppelt je bankrekening of creditcard en betaald binnen enkele klikken. PayPal helpt je creditcardgegevens te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. Daarnaast maakt PayPal je financiële informatie niet bekend aan Ruly Jewels.

 

Bancontant

Voor onze Belgische klanten hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

 

Overboeking

Mocht u geen iDeal of Paypal hebben kunt u het ook overboeken op onderstaande rekening met als omschrijving uw naam en ordernummer.

NL43 INGB 0636 5730 95 t.n.v. Ruly Jewels te Maastricht. U ontvangt een e-mail wanneer wij uw betaling hebben ontvangen en wanneer uw bestelling verstuurd wordt.

 

Achteraf betalen met Klarna
Klarna is een betaalmethode waarmee je de mogelijkheid hebt de kosten voor jouw bestelling later te betalen. De maximale termijn hiervoor is 30 dagen.

Klarna voert voor Ruly Jewels het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. 

Let op! Klarna staat los van Ruly Jewels. Dit betekent dat wanneer je kiest voor Klarna de betaling ook via hen verloopt. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Klarna. Houd hier rekening mee en betaal je rekening op tijd om verhoging te voorkomen! Ruly Jewels staat hiervoor niet garant.